Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 27.02.2014.
12:01
D. Đorđević - Vesti A
Devetogodišnja Anastasija Trajković iz Vranja, koja boluje od hordoma, teškog oblika tumora maksilarnog sinusa, doputovala je specijalnim letom u Beograd sa lečenja u Češkoj, nakon što su joj tamnošnji lekari ustanovili metastaze tumora na plućima i proširenje bolesti na mozak. Devojčica se nalazi na intenzivnoj nezi Instituta za majku i dete. Prema rečima njenog oca Dragana njegovoj devojčici nema spasa.
Četvrtak 27.02.2014.12:13
Boga molim da uzme mene u zamenu za ovo dete.Ako prezivi bice znak da me uslisio...ako prezivimo oboje pobrinucu se za nju kao da je moja.AMIN !!!A njenom ocu savetujem da sto pre podnese tuzbu protiv tih nadrilekara koji su u stanju ovakvog andjela da ubiju.Sve troskove preuzimam licno....mnoge roditelje su oni zavili u crno pa je krajnje vrem,e da im se neko nae*be mamice mile...
Četvrtak 27.02.2014.12:50
Ulje konoplje (kanabisa): http://www.konopljino-ulje.rs/ a ovo je terapija sodom bikarbonom: http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/terapija-sodom-bikarbonom
Četvrtak 27.02.2014.13:09
Jos uvek postoji sansa, ali ne sa kriminalcima zvanicne medicine. Zna se da cezijum, obican mineral koji je jaka baza koju celije raka intenzivno absorbuju, moze da odstrani bol terminalnog raka u svega 12 sati, a po pravilu u 1 do 3 dana. Sartori je jos 1984 u medicinskim studijama za terminalnim metastatickim pacijentima imao preko 50% stopu oporavka sa cezijum hloridom. Celije raka su "kisele" iznutra (6.5pH) i kad ih cezijum ucuni baznima (preko 7pH), one umiru. Vrlo jeftina i uspesna terapija za rak koju je farmaceutski biznis, kao i mnoge druge, ne samo izbacio iz zvanicne medicine nego i ucinio ilegalnim, da bi mogao da pravi milijarde na hemo i radijaciji. A ljudi se pate i umiru
Četvrtak 27.02.2014.13:13
Dnevna doza je do nekoliko grama, ali posto cezijum tako brzo ubija rak neophodno je da terapija ukljuci intenzivnu detoksikaciju, jer otrovi stvoreni raspadanjem raka mogu da izazovu smrt zbog oslabljenog organizma.
Četvrtak 27.02.2014.14:05
Ili vi kasnite sa vestima ili svake novine pisu samo po pretpostavkama...jutros se obradovah naslovu da je maloj bolje i d alekari nece dici ruke od nje..mislim nasi i da nije sve tako crno...sad vidim totalna beznadeznost...sve treba pokusati i nikako ne odustajati...lekari su milion puta pogresili tj drzali s esvog stava zracenje pa zracenje a ne znam ni jednog ko je za alternativnu medicinu..kao da se svi boje da priznaju d aje lek u prirodi...zar treba milioni da umiru da bi se industrija farmacije odrzala...otac ne treba da slusa vise nikog od njih vec hitno da nabavi te preparatee..ne prica se dzabe o njima...
Četvrtak 27.02.2014.15:11
Ovo dete je nevino a nevine spasava Bog dete treba odvesti u Ostrog da se procita molitva, Bogu je sve moguce ne budite maloverni ljudi, ako Mu se obratite iskreno i sa malo vere pomoci ce dobri Gospod. On nije nametljiv nego zeli da mu sami mi pridjemo. Pomozi Sveti Vasilije Anastasiji iz Vranja pomilimo se svi za nju Svetom Vasiliju i pomocice Svetac vidjecete kako je Gospod veliki a mi mali.
Četvrtak 27.02.2014.16:01
Za sve ove slucajeve su krivi clanovi zlikovackog NATO-pakta koji su vecno zatrovali nasu zemlju, vodu, sve sadasnje a i buduce generacije. Nikad zaboraviti niti oprostiti! Bog sve vidi i cuje!
Četvrtak 27.02.2014.16:58
Др. Владимир Цмиљановић је сувласник компаније Пикур ( Piqur ) у Базелу која ради на истраживању лека против рака. Лек испитују на пацијентима за које више нема наде. Прочитај чланак на доњем линку: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/383869/Srbin-ubija-rak Контактирајте др. Цмиљановића, можда ће помоћи. Доле, контакт подаци. Пуно среће! Operational and Legal Address: Investor Contact: PIQUR Therapeutics AG Vladimir Cmiljanovic, PhD Chief Executive Officer T +41 61 695 31 40 info@piqur.com PIQUR Therapeutics AG Mattenstrasse 24A CH-4058 Basel Switzerland
Četvrtak 27.02.2014.20:03
Sto ona budala pobi pola sela? Da je pobio tolko doktora po bolnici, narod bi ga slavio. u srce ujeda, kad se cita ovaj clanak.Boze pomozi Anastasiji.
Nedelja 02.03.2014.17:41
http://www.youtube.com/watch?v=RGZPTaj_38o gledam film ptice koje ne polete i placem, jer je kao ova situacija, molim se Gospodu Bogu da se smiluje detetu da se dogodi čudo i snagu njenim roditeljima, citala sam komentar od belijastreb napisao je da dete treba odvesti u manastir Ostrog da se procita molitva i ja se slazem, nabavite nekako i ulje kanabisa, HVATAJTE SE ZA SLAMKU, a od lekara tj. nekih mi je muka, posebno kad cujem pomiri se sa necim, uf, a nece da daju sve od sebe da pomognu, ima i dobrih lekara, njima svaka cast,resila sam da ostavim komentar jer sam se rastuzila jako , Bože pomozi!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)